Koninginnedag in Sibbe

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Koninginnedag in Sibbe

Op zaterdag 29 april 2006 had het Oranje – Comité Sibbe – IJzeren een speurtocht georganiseerd voor alle kinderen van Sibbe en IJzeren.
De leden van het Oranje – Comité hadden alle moeite gedaan om de tocht uit te kunnen zetten in het bos nabij Sibbe. De tocht vertrok van de plaatselijke Camping richting het bos. Er waren verschillende groepen die vooraf ingedeeld waren op leeftijd. Tijdens de speurtocht hebben de kinderen enkele spelletjes gespeeld, en natuurlijk hadden de kinderen dolle pret. De kinderen hebben van een korte rustpauze mogen genieten, hier kon een korte sanitaire stop gemaakt worden. De kinderen hebben allen popcorn gekregen en drinken voordat ze verder gingen. Ook kregen ze een oranje ballon mee. De reis eindigde in het plaatselijke Café, Café aan de Kirk. Hier werd gekeken of de kinderen de oplossing hadden van de speurtocht. De oplossing was “KEUNINGINNEDAAG”, hiervoor viel geen prijs te winnen. Maar alle groepen hadden het goed.
De kinderen hebben nog een consumptie en een sinasappel gekregen voordat ze snel naar huis gingen om daar hun fiets te versieren. Er was een rondgang georganiseerd die begeleid werd door de Harmonie van Sibbe – IJzeren.
De kleurrijke rondgang vertrok vanuit de schoolstraat onder het toeziend oog van de Burgemeester van Valkenburg en ging door Sibbe. Als einddoel was wederom het Café waar alle kinderen nog een traktatie kregen in de vorm van een lekker verdiend ijsje.
Via deze weg willen wij een aantal mensen bedanken, dit voor het mogelijk maken van deze speurtocht en voor de rondgang op ons dorp.
Het zijn de vrijwillige ouders voor hun inzet en begeleiding tijdens de speurtocht, de verkeersregelaars Roy Willems en Fred Prevoo
voor de begeleiding van de kinderen tijdens de oranje rondgang en de inwoners van Sibbe voor hun begrip en voor het toekijken.
Namens het Oranje – Comité, bedankt voor de inzet.

← Vorig bericht

Marianne Eurlings terechte vrouwelijke meibokdraagster

Oud Prinsen en Oud Ministers geven cheque aan Boete de Poortse rovers

Volgend bericht →