Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer viert haar 185e verjaardag

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer viert haar 185e verjaardag

In het kader van haar 185-jarig jubileum zal de Koninklijke Harmonie St.Cecilia op 1, 2 en 3 september 2006 een feestweekend organiseren.

Met de verschillende activiteiten die worden georganiseerd, hoopt de vereniging zowel jong als oud aan te spreken. Het programma van het feestweekend ziet er als volgt uit:

vrijdag, 1 september

Vlado Kumpan und seine Musikanten (voorprogramma Marlènticka)

Deze Tsjechische kapel olv Vlado Kumpan staat bekend om haar muzikale acrobatiek en topuitvoeringen op technisch niveau. De kapel werd in 2003 uitgeroepen tot Europees Kampioen van de blaasmuziek in de professionele klasse. De muzikanten reizen door geheel Europa om concerten te verzorgen en hebben inmiddels hun 5e cd (Mährische Diamanten) opgenomen.

Het motto van het orkest is: musiceren met hart en gevoel en dat is duidelijk te horen. Een optreden dat u live móet meemaken!

In het voorprogramma speelt Marlènticka, afkomstig uit onze eigen regio.

Op vrijdagavond gaat de tent open om 18.30 uur. Marlènticka start om 19.30 uur. Het optreden van Vlado Kumpan begint om 21.00 uur

Entree: € 10.00 / voorverkoop, € 12.50 / aan de kassa

zaterdag, 2 september

De Après Ski Hut met Flügel on Tour

Voor het zaterdagavond evenement zal de feesttent worden omgebouwd tot een Après Ski Hut en zullen de bezoekers zich in de alpen wanen. Die avond komt de enige echte Après Ski Hut uit Rotterdam (bekend van radio, tv en cd) naar Mheer om de feesttent op z’n kop te zetten! De 4-uur durende show is compleet met Ski Hut-dj, Heidi-danseressen, Ski Hut-zanger, het Flügel promoteam, sneeuw en een cocktail bar. Kortom, “the hottest show in town” en voor het eerst in het zuiden van het land. Een spektakel dat je niet mag missen.

Aanvang van de show is 21.30 uur.

Entree: € 7.00 / voorverkoop, € 9.00 / aan de kassa

zondag, 3 september

Mars- & Showwedstrijden Muziekfederatie Limburg Zuid West

De jaarlijks terugkerende Mars- & Showwedstrijden van de Muziekfederatie Limburg Zuid West zijn dit jaar te gast in Mheer.

De 11 deelnemende korpsen zijn: Fanfare Berg en Dal – Slenaken, Fanfare St. Blasius – Cadier en Keer, Fanfare St. Franciscus – Reijmerstok, Harmonie Amicitia – Banholt, Harmonie Berggalm – Noorbeek, Harmonie Diligentia – Eckelrade, Oude Harmonie St. Cecilia – ’s-Gravenvoeren,

Harmonie St. Laurentius – Bemelen, Harmonie Concordia – Margraten, Fanfare St. Gertrudis – St.Geertruid en Koninklijke Harmonie St. Cecilia – Mheer. Speciale gast tijdens de optocht is Schutterij St. Sebastianus uit Mheer.

De middag begint met een optocht vanaf het sportcomplex van Voetbal Vereniging Mheerder Boys om 15.45 uur. Aansluitend zullen de showwedstrijden starten vanaf 16.15 uur.

Met het slotoptreden om ongeveer 20.00 zal het officiële gedeelte van de dag worden afgesloten.

Kortom: een gezellige middag voor het gehele gezin waarbij u kunt genieten van de 11 deelnemende korpsen in optocht en in showwedstrijden.

Gratis entree op zondag

Kaarten:

Entreekaarten voor vrijdag 01/09 en zaterdag 02/09 zijn verkrijgbaar bij Rabobank Mheer, Café Quanten (Mheer) of telefonisch te reserveren op één van de volgende telefoonnummers (na 18.00 uur): 043 – 4572607, 043 – 4572682, 043 – 4572420

Locatie:

Feesttent, Sportcomplex VV Mheerder Boys, Mheer

Parkeergelegenheid:

Gratis parkeren op parkeerweide aan de Burg. Beckersweg (tegenover Rabobank)

Info: www.harmoniemheer.nl

← Vorig bericht

Start jeugd VV Walram seizoen 2006 / 2007

Wilt u graag iets voor een ander betekenen?

Volgend bericht →