Krachtstroom voor het Walramplein

Voorpagina » Nieuws » Krachtstroom voor het Walramplein

Wethouder Carlo Vankan maakte bekend dat er een krachtstroompaal wordt aangelegd aan het te renoveren Walramplein. “Op deze manier komen we tegemoet aan wensen van bewoners die ons dit idee hebben gegeven. Bij het laden en lossen van koelwagens hoeft in de toekomst de motor van de vrachtwagen niet aan te staan om toch koeling te krijgen. Dat is dus minder overlast voor de bewoners”. Op deze manier komt de gemeente tegemoet aan een van de doelstellingen omr duurzaamheid toe te passen.
Dinsdag 9 mei worden de afmetingen van het openbaar toilet bekend, aldus Vankan. Wellicht ook van de bewaakte fietsenstalling op het plein. Een stalling voor motoren zal er niet inzitten volgens de wethouder.
Vankan zegde tevens toe dat tijdens de kerstmarktperiode het Walramplein geopend wordt om te parkeren. D66 commissielid Peter Werres vroeg dit aan de wethouder vanwege zijn vrees voor te weinig parkeerplaatsen. CDA raadslid Jos Lebouille hielp zijn collega uit de droom. “Parkeerdek -2 van de parkeergarage Aan de Kei en het Berkelplein staan constant leeg”.

← Vorig bericht

Mega wellnesshotel Geuldal in Broekhem-Noord

Aankoop weiland voor parkeerplaats in Houthem

Volgend bericht →