Krijgt Valkenburg-C nieuwe ondernemersvereniging?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Krijgt Valkenburg-C nieuwe ondernemersvereniging?

Wethouder Thijssen vindt het geen goed idee, dat hij een verdeelde ondernemersvereniging aantreft.De recente publicaties in dag- en weekbladen en op Tv Valkenburg hebben het imago van de ondernemersvereniging ‘Centrum Promotion’ geen goed gedaan. De voorzitter van CP liet via een eigen nieuwsbrief iedereen weten dat ‘de gemeente niet overlegt met de ondernemers’.
Tijdens 2 openbare gelegenheden afgelopen weekeinde liet burgemeester Eurlings over de opmerkingen geen gras groeien. “De ondernemersvereniging klaagt alleen maar en pakt geen verantwoordelijkheid. De tijd van klagen is voorbij. Nu moet je lef, ‘guts’ en spirit tonen. Dat zouden ze moeten doen”, aldus Martin Eurlings. Wethouder Thijssen (CDA-economie) vindt het geen goed idee dat hij een verdeelde ondernemersvereniging aantreft.
“Iedereen zou zijn/haar schouders onder de plannen die we hebben moeten zetten”.Thijssen: “Als er nu verdeeldheid is zou ik het toejuichen indien de mogelijkheid zich voordoet om een sterke vereniging te creëren, onder één goede, sterke leider”.
De huidige voorzitter van CP, Chrétièn Jamin, reageert duidelijk: “Met of zonder mij, is geen probleem. Ik wil samenwerken. De politiek en de pers hebben het verhaal niet goed gelezen. Het is niet negatief”.
Jamin vertegenwoordigt 20 leden.

← Vorig bericht

C1 wint van nummer 3

Persverklaring burgemeester Martin Eurlings

Volgend bericht →