Kruitmolen voor Par'Course is bijna klaar

|
, , ,

In de plannen voor de ontwikkeling van Par’Course in de Plenkertstraat is voorzien in het herstellen en renoveren van het waterrad van de voormalige bierbrouwerij. Wyckerveste heeft aan een oplossing gewerkt, kan echter aan de opleveringstermijn per 30 juni 2020 nog niet voldoen. Het bedrijf vraagt aan het college van B&W om uitstel van de oplevering tot 1 april volgend jaar. Dat uitstel wordt verleend.
Opknippen subsidie
Projectontwikkelaar Wyckerveste heeft ook verzocht om de laatste subsidietermijn te splitsen in twee deeltermijnen. “Eén termijn eind juni, gebaseerd op de afronding van de werkzaamheden aan het oude pand van de brouwerij en één termijn – en dat is de eindtermijn – na afronding van het gehele project”, aldus een passage uit de brief waarin het verzoek staat te lezen. Als Wyckerveste de voorlaatste subsidietermijn aanvraagt, moet duidelijk zijn dat de werkzaamheden zijn afgerond, vermeldt het college in diezelfde brief aan de raad.
de beren komt binnenkort naar par’course

De Beren
Eind vorig jaar werd nog gemeld dat restaurant de Beren in het voorjaar naar Par’Course zou komen. Als we nu op de website van het restaurant kijken staat er ‘binnenkort’ vermeld in grote letters. Het lijkt er dus op dat deze belofte wordt ingewilligd.
Lees de brief aan de gemeenteraad
Archieffoto TV Valkenburg
← Vorig bericht

Nieuwe parkeerautomaat voor parkeerterrein Cauberg

Leerlingenorkest Walram oefent in buitenlucht

Volgend bericht →