Wie krijgt de Kunst- en Cultuurprijs 2017?

Voorpagina » Toerisme » Wie krijgt de Kunst- en Cultuurprijs 2017?

Op zondag 9 juli wordt in de Kloosterkerk, door de Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul de Kunstprijs 2017 en de Cultuurprijs 2017 uitgereikt.
De kunstprijs zal uitgereikt worden aan iemand die zich op een zeer verdienstelijke wijze en op een actieve en creatieve manier heeft ingezet op het gebied van kunst, en met een klein of groots kunstproject een positieve bijdrage heeft of heeft gehad in het kunstaanbod binnen Valkenburg aan de Geul.
De cultuurprijs wordt uitgereikt aan iemand die zich op bijzondere wijze heeft gemanifesteerd op het culturele vlak. Hierbij denken wij aan een klein of groots cultureel evenement dat voor Valkenburg aan de Geul een positieve bijdrage heeft of heeft gehad, en een goede stimulans is geweest voor het culturele aanbod binnen Valkenburg aan de Geul.
Aanbevelingen kunnen t/m 24 mei 2017 schriftelijk worden ingediend, bij de Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul, met de vermelding van de naam-adres-woonplaats-gegevens van de aanbevolen kandidaat en vergezeld van een duidelijke onderbouwing/argumentatie van de bijzondere prestatie waarom betreffende persoon/instelling/vereniging in aanmerking komt voor de Kunst- of Cultuurprijs 2017.
Contactgegevens:
Wezeman via email: vzt@kunstencultuurraad.nl  of via tel. 06 51693957
Troisfontaine via email: secr@kunstencultuurraad.nl   of via 06 43474320

← Vorig bericht

Anna van der Breggen winnares vrouwen Goldrace

Spannende finale Amstel door aanpassing parcours

Volgend bericht →