Kunstgrasveld VV Berg feestelijk geopend

Voorpagina » Toerisme » Kunstgrasveld VV Berg feestelijk geopend
Ruim een jaar na het gereedkomen van het kunstgrasveld bij VV Berg ’28 kon afgelopen zondag eindelijk de lang verwachte opening plaats vinden. Onder stralende weersomstandigheden, met veel publiek en de bekertopper tegen de buren van Walram (1-2 verlies) op de agenda, werden een half uur voor de aftrap de kunstgrassprieten door pastoor John Burger, onder het toeziend oog van het Nachtwachtgilde van Berg en drie wethouders, ingezegend.
Waarnemend burgemeester Schrijen memoreerde nog eens de moeilijke fase waarin het bestuur van de voetbalclub doorheen moest om ook buiten de witte lijnen het complex up to date krijgen. Met de inspanning van vele vrijwilligers en de gemeente is dat uiteindelijk gelukt.
Dat is nu dat gelukt. Voor de grootste club van Berg een enorme aanwinst die in de toekomst, zeker op het sportieve vlak, ook haar vruchten moet gaan afwerpen. “Een jaar na de opening van het kunstgrasveld bij Walram promoveerde de ploeg naar de derde klasse. Laten we er nu vanuit gaan dat we over een paar maanden ook bij Berg die promotie kunnen vieren,” blikte Schrijen met een knipoog in zijn speech vooruit op de toekomst.
Zondag ziet u in het programma TV Valkenburg Vandaag een videoverslag van de in gebruik name van het kunstgrasveld van VV Berg ’28.
Foto’s van diverse fotografen
← Vorig bericht

Bouwvakker breekt schouder

Voorjaar 2018 mogelijk start bouw Croix de Bourgogne

Volgend bericht →