Kunstgrasveld VV Berg'28 wordt gekeurd

Voorpagina » Toerisme » Kunstgrasveld VV Berg'28 wordt gekeurd

Renovatie sportpark “Wippertse Heide” nog niet voltooid
Aanstaande vrijdag 2 september wordt voor vv Berg’28 een spannende dag. De kunstgrasmat die de afgelopen maanden is aangelegd wordt dan namelijk gekeurd. Valt deze keuring positief uit, dan heeft het eerste elftal van Berg zondagmiddag aanstaande de eer  om in het duel tegen SCG de grasmat “in te zegenen”. Voorzitter Bert Hardy is optimistisch gestemd. Hij: “Ik verwacht geen problemen en ga ervan uit dat we tegen SCG op onze nieuwe mat aan de bak kunnen.”
Met het vrij geven van het speelveld  is de renovatie van sportpark “De Wippertse Heide”echter nog niet voltooid. Hardy legt een en ander haarfijn uit. “Oorspronkelijk zou de oplevering van het gehele project plaatsvinden op 12 augustus. In de week van 25 juli  heeft de projectleider mij uitgelegd dat die datum niet haalbaar zou zijn en dat de oplevering daarom verschoven moest worden naar 19 augustus.
Inmiddels is duidelijk dat ook dit een onhaalbare kaart was en is ons te verstaan gegeven dat op vrijdag 9 september echt alles klaar is. Met alles bedoel ik dat ook een goed werkende verlichting is gerealiseerd en dat ons sportpark beschikt over de door ons gewenste en ons ook toegezegde bestrating. Ik ga ervan uit dat op deze twee onderdelen in de loop van deze week knopen worden doorgehakt zodat er met man en macht gewerkt kan worden om ervoor te zorgen dat op 9 september alles ook daadwerkelijk klaar is. In mijn ogen mogen we dit ook verwachten. We hebben ons coulant opgesteld toen bleek dat de werkzaamheden bij Walram eerst voltooid zouden worden en  zijn er ook mee akkoord gegaan dat Walram een groter veld heeft gekregen. Dus hebben we in onze ogen nu het volste recht op een nette en snelle afhandeling van ons project.”

← Vorig bericht

Stem op onze 'openbaar toilet'-poll

VV Walram verliest laatste oefenduel

Volgend bericht →