Kunstgrasvelden kunnen aangelegd worden

Voorpagina » Toerisme » Kunstgrasvelden kunnen aangelegd worden

De werkzaamheden voor de aanleg van de beide kunstgrasvelden kunnen starten. De gemeenteraad heeft maandagavond groen licht hiervoor gegeven. Het heeft zo lang geduurd vanwege de vraag of de gebruikersovereenkomst de goedkeuring van de Belastingdienst kon wegdragen. De goedkeuring is maandagmiddag, luttele uren voor aanvang van de raadsvergadering, ontvangen. “Daarmee kan het volledige budget gebruikt worden’, aldus wethouder financiën Remy Meijers (PGP).
Eén punt staat nog open: de stabiliteit van de ondergrond onder de Wippertse Heide in Berg. De gemeenteraad verwacht een nieuw voorstel van het gemeentebestuur hierover om op een latere datum hierover te kunnen debatteren.
Een passage uit de nota: “Op advies van GeoControl willen wij in de vier (sub) deelgebieden meetinstrumenten laten installeren. Dit sluit de noodzaak van een versteviging in de toekomst niet uit, en het is ook niet te voorspellen op welke termijn die versteviging mogelijk nodig is. Maar er is geen acuut gevaar en de huidige situatie bestaat al zo lang dat de kans groot is dat er binnen nu en 10 jaar geen verstevigingen nodig zijn, misschien wel langer”.
Lees hier meer: https://tvvalkenburg.tv/nieuws/vv-berg-28-en-vv-walram-krijgen-kunstgrasvelden/
Foto’s via Twitter van John Pisters, vz VV Walram

← Vorig bericht

Gouverneur neemt profielschets in ontvangst

Station Valkenburg best gewaardeerde kleine station

Volgend bericht →