Kunstkring Henri Jonas zoekt nieuwe leden

Voorpagina » Toerisme » Kunstkring Henri Jonas zoekt nieuwe leden

Kunstkring Henri Jonas uit Valkenburg werd opgericht in 1950 en bestaat dit jaar 67 jaar. Op dit moment telt de vereniging 23 actieve leden en er is ruimte voor nieuwe leden. De Kunstkring biedt amateurkunstenaars uit Valkenburg en omgeving een platform waarop zij met elkaar van gedachten kunnen wisselen over kunst. Dit gebeurt in maandelijkse bijeenkomsten.
Het lidmaatschap van onze Kunstkring biedt je de mogelijkheid om als kleiner of groter collectief naar buiten te treden tijdens exposities en andere presentaties zoals de jaarlijkse kunstmarkt in augustus. De meeste leden houden zich bezig met schilderen, keramiek en beelden. Wij zoeken met name uitbreiding in andere disciplines.
Bij deze een oproep aan alle amateurfotografen, sieraadontwerpers, edelsmeden, glasblazers, papierkunstenaars, beeldhouwers en bewerkers van hout of metaal om je aan te melden bij onze secretaris Nick Lechanteur (043-7519450). Kan ook per mail naar n.j.e.lechanteur@gmail.com  en er wordt contact met je opgenomen.

← Vorig bericht

Sienna Wouters is Limburgs kampioen

Matig Walram boekt benauwde zege

Volgend bericht →