Kunstwerkt met Jeroen Janssen

Voorpagina » Toerisme » Kunstwerkt met Jeroen Janssen

In de zesde aflevering van Kunstwerkt is Jeroen Janssen de gast van Viviane Pinckaers. Janssen is woonachtig in Valkenburg, pas 18 jaar oud, en een groot talent in klassieke en moderne dans. Na de VMBO-opleiding in Maastricht vervolgens werd hij aangenomen op de HAVO bij Codarts in Rotterdam, afd. dans en muziek. Naast zijn opleiding deed hij mee aan diverse danswedstrijden zowel hiphop als ook improvisatie en moderne dans.
In maart 2017 behaalde hij nog een mooie 3e prijs bij AmsterDans.nl een scholarship van 3 maanden bij het Peridance Capezio Center in New York. Momenteel doet hij een HBO-opleiding bij Codarts. Ook in het buitenland heeft hij met zijn dans en eigen improvisaties reeds  veel prijzen in de wacht gesleept.
Kunstwerkt 6 is te zien vanaf donderdag 9 tot en met dinsdag 14 november via TV Valkenburg of via deze website. Klik dan op LIVE TV.
U kunt ook via de app op uw smartphone of tablet kijken. De uitzendtijden zijn na TV Valkenburg Vandaag om 01:00 uur, 04:00 uur, 07:00 uur, 10:00 uur, 13:00 uur, 16:00 uur, 19:00 uur, 22:00 uur.
Foto Roel van Weersch, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Renovatie Walramplein/Molenstraat flink duurder

Programma amateurvoetbal van 12 november

Volgend bericht →