Laatste trein tussen Heerlen en Aken vervalt

Voorpagina » Nieuws » Laatste trein tussen Heerlen en Aken vervalt

Van dinsdagavond 19 tot en met maandagavond 25 januari vervallen de laatste treinen tussen Heerlen en Aachen. Dat heeft Arriva bekendgemaakt. Werkzaamheden aan het spoor maken dit noodzakelijk. Reizigers kunnen gebruik maken van vervangend busvervoer. Het gaat specifiek om de laatste treinrit die vanuit Heerlen naar Aachen vertrekt om 23:43 uur en om de rit naar Heerlen die vanuit Aachen Hauptbahnhof vertrekt om 23:46 uur.

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Mondkapje verplicht
Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov, óók in het trein vervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de Arriva-website.

← Vorig bericht

Woning Op de Rijsecamp zes maanden gesloten

Wielerwereld pakt zelf wieleroverlast aan & VIDEO

Volgend bericht →