Laatste weekend open voor Openluchttheater

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Laatste weekend open voor Openluchttheater

Het zomerseizoen zit er weer bijna op. Komend weekend presenteert het Openluchttheater haar laatste twee programma’s voor 2006. Het Openluchttheater mag gematigd tevreden terug kijken op de zomer. Een zomer van extremen waarin een extreem warme juli en een totaal verregende maand augustus het nodige beroep deden op de inventiviteit van organisators en artiesten. Al met al mogen we toch zeker spreken van een boeiende zomer waarin gelukkig twee initiatieven weer tot bloei konden komen. Zo wisten veel mensen de weg te vinden naar onze nieuwe buitenbios en mochten de kindervoostellingen op de woensdagmiddag voldoende jonge theaterbezoekers vermaken.
Overigens is het niet zo dat de medewerkers van Pixiedust Productions c.q. Openluchttheater Valkenburg nu achterover kunnen leunen. Komende week starten wij met de voorbereidingen voor Kerststad Valkenburg. In opdracht van de stichting kerststad Valkenburg werken onze decorbouwers, ontwerpers en artiesten dan weer aan tal van activiteiten voor in de kerstperiode. Naast de bekende kerstbomen op het Grendelplein en het Th. Dorrenplein en het straatentertainment realiseren wij dit jaar ook de gloednieuwe “Christmas Parade”.
Maar voor dat dit alles kan beginnen presenteren wij zoals gezegd nog 2 voorstellingen. Op zaterdag 16 september kunt U met het hele gezin genieten van de schitterende jeugdmusical van theater Het Appeltje “De Sneeuwkoningin” deze voorstelling zou eerst in augustus plaatsvinden maar moest in verband met het slechte weer verplaatst worden. De voorstelling start om 14.00 uur en de entree bedraagt 6,50 euro.
Op zondag sluit Rubens kindertheater met zijn speciale jubileumvoorstelling ons seizoen. Ruben staat inmiddels 25 jaar op de planken en presenteert in deze voorstelling een overzicht van zijn bekendste voorstellingen. Gegarandeert een hilarische voorstelling voor de allerkleinsten dus. De voorstelling start om 14.00 uur en de entree bedraagt 3,50 euro.
Reserveren kan via de internetsite van Openluchttheater Valkenburg : www.theatervalkenburg.nl

← Vorig bericht

Slechte competitiestart dames Iason

Parkhotel heeft beste hotelbed

Volgend bericht →