Lenteconcert Marjon Lambriks in Oosterbeemd.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Lenteconcert Marjon Lambriks in Oosterbeemd.

Bewoners van Oosterbeemd, Oosterheim en Valkenheim genoten met volle teugen.Zondagmiddag, 5 mei, vond er een lenteconcert in de openlucht plaats bij zorgcentrum Oosterbeemd. De Valkenburgse diva Marjon Lambriks bracht, samen met het Valkenheimkoor Courage, een uitgebreid repertoire ten gehore voor de bewoners van Oosterbeemd, Oosterheim en Valkenheim.

Het werd een schitterend concert van Marjon die de bewoners trakteerde op prachtige Weense liederen en enkele Limburgse liedjes. Bij het zingen van het "Avé Maria" moest menigeen een traantje wegpinken, zo intens en aangrijpend klonk deze solo.

Het koor Courage o.l.v. Ingrid Kerckhoffs bracht diverse prachtige liedjes ten gehore zoals "Geul iech wil diech huère" en "Veldboeket". Daarna was weer de beurt aan Marjon, deze middag begeleid door pianist Rob Peters, met o.a.het prachtige ‘Vilja lied" en "Adieu mein kleiner Garde-offizier". Tot slot werd gezamenlijk "Limburg allein" gezongen, met een solo van Couragelid Jacques Drissen, en "Wie sjoan oos Limburg ies".

Een onvergetelijke middag voor alle bewoners, als het aan Marjon Lambriks ligt, een jaarlijks terugkerend karakter zal krijgen.

Foto’s Jo Knubben

← Vorig bericht

Struchtenaar Harrie Jennekens is beste schutter.

Project Baanweg Schin op Geul is bijna klaar.

Volgend bericht →