Lezing over over essentiële oliën en gezondheid

Voorpagina » Toerisme » Lezing over over essentiële oliën en gezondheid

Op donderdag 29 november om 19.30 uur geeft Gemma Sluijsmans in het kader van Nederland Leest in de Novembermaand over voeding en gezondheid een gratis lezing in Heuvellandbibliotheek Valkenburg over essentiële oliën en hoe deze ingezet kunnen worden.
Een mooie mogelijkheid om kennis te maken met 100% natuurlijke essentiële oliën (zonder drager of toevoegingen) en te leren hoe je deze oliën kunt toepassen binnen jouw gezin en/of huishouden en hoe ze jouw gezondheid kunnen ondersteunen.
Essentiële oliën zijn vluchtige aromatische stoffen die het zelfhelend vermogen van ons lichaam aanspreken. Gemma legt uit welke oliën je kunt gebruiken bij welke klachten en hoe je oliën het beste kunt gebruiken of aanbrengen. Zowel lichamelijke effecten als emotionele werkingen komen aan bod.
Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen, het zelfhelend vermogen van het lichaam te versterken en ook om emotionele groei te stimuleren. Planten geven aromatische verbindingen en geurmoleculen af en hiervan worden deze hoogwaardige oliën gewonnen.
Door de vele synthetische medicijnen die we tegenwoordig gebruiken hebben we de krachtige remedies uit de natuur uit het oog verloren. Deze essentiële oliën, die je op deze avond gaat ruiken, proeven en ervaren, zijn 100% natuurlijk. Door de hoge kwaliteit kunnen de meeste oliën ook inwendig gebruikt worden, voor een nog krachtigere werking.
Aanmelden via 043-6012063 of via info@heuvellandbibliotheken.nl /onder vermelding Valkenburg


 

← Vorig bericht

Politie zoekt man

Woningbrand in Sibbe

Volgend bericht →