Lindenlaan en Jan Deckerstraat openen voor verkeer.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Lindenlaan en Jan Deckerstraat openen voor verkeer.

Verkeerd besluit genomen, schrijft Jef Kleijnen.De PPGV-fractie drukt haar bezorgdheid uit in een brief aan het gemeentebestuur over de afnemende klandizie voor detaillisten in het centrum.

Raadslid Jef Kleijnen schrijft: "De ondernemers zien hun bezoekersaantallen drastisch teruglopen. Als dit zo doorgaat volgt het ene na het andere faillissement. Wij denken dat dit nooit de bedoeling is geweest toen de gemeente Valkenburg a/d Geul gekozen heeft voor een nieuw winkelcentrum. Ook het hermetisch afsluiten van de Lindenlaan en Jan Deckerstraat blijkt tijdens de bouwwerkzaamheden van het nieuwe winkelcentrum een totaal verkeerd genomen besluit te zijn geweest. Men moet deze twee straten zo snel als mogelijk weer open maken, tijdens de duur van de werkzaamheden aan het nieuwe winkelcentrum".

PPGV vraagt het College om ze spoedig mogelijk de rijrichting in het centrum weer in de oude staat terug te brengen. Daarnaast vraagt de partij om een blauwe zone in te stellen op de parkeerplaatsen Villa Via Nova, Walramplein en Berkelplein voor de duur van een uur. KLIK HIER om de gehele PPGV-brief te lezen.

← Vorig bericht

Meedoen met zwemactie voor veilige zwembaden?

Slechte start voor Falco 2 en 3.

Volgend bericht →