Live uitzending uitreiking sportprijzen 2019

Voorpagina » Toerisme » Live uitzending uitreiking sportprijzen 2019

Zondagavond vanaf 20 uur kunt u kijken naar een live uitzending van de uitreiking van de Sportprijzen van Valkenburg aan de Geul 2019. De live uitzending vindt plaats in Chateau St. Gerlach in Houthem.
Er worden 5 sportprijzen uitgereikt, namelijk het talent van het jaar, het sportteam van het jaar junioren, sportteam van het jaar senioren, individuele sporter van het jaar en de vrijwilliger van het jaar.
De eerste categorie ‘Talent van het jaar onder de 18 jaar’:
Solo garde danseres Kyenna Roijen (Dance Spirit Partij) en wielrenner Lars Rouffaer (Rob Ruijgh Development Team) zijn de genomineerden in deze categorie.
Voor de categorie ‘Sportteam van het jaar – senioren’ zijn deze 4 genomineerden geselecteerd:
SV Sibbe Heren 2,
VHV Sjinborn Dames 1,
Tennis Padel Geuldal- Heren 2 en
VC SEC Dames 1.
Voor de categorie ‘Sportteam van het jaar – junioren’ zijn deze genomineerden geselecteerd:
B1 meiden van VHV Sjinborn,
011-1 team van VV Berg
JO8-1 team van SV Geuldal
Voor de categorie ‘Individuele sporter van het jaar’ zijn geselecteerd: Ivano Zwirs, wielrenner en Raf Hendriks, zwemmer.
En voor de categorie ‘vrijwilliger van het jaar’ zijn deze drie vrijwilligers geselecteerd: John Hendriks (VC S.E.C.), Lou Kengen (TTV Falco) en Cor Frissen (HV M.I.C.).
De live uitzending begint om 20:00 uur en is te zien via TV Valkenburg. Het programma wordt gepresenteerd door Marjanne Wassink en Henk Sporken.
U kunt TV Valkenburg kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Het programma wordt tevens live via de Facebookpagina van TV Valkenburg uitgezonden.

← Vorig bericht

Sjinse oud-prinse leveren wederom de sjlager

Programma's vanaf zondag 24 november

Volgend bericht →