Lloyd Wagemans neemt zetel D66 over

Voorpagina » Toerisme » Lloyd Wagemans neemt zetel D66 over

Komende dinsdag zal Lloyd Wagemans de zetel van D66 overnemen. Hij zal rond half een beëdigd worden tijdens de raadsvergadering over de begroting. Vooraf zal Alita Hidding van D66 als raadslid terugtreden.
TV  Valkenburg maakte begin van deze week al bekend dat er wellicht een verschuiving in de raad gaat plaatsvinden. Lloyd Wagemans wil zelf nog niet reageren op zijn herintreden in de gemeenteraad en voor welke partij. Want Wagemans is jaren geleden voor D66 al raadslid/fractievoorzitter geweest maar trad op persoonlijke redenen terug. Zou Wagemans nu voor de Seniorenpartij in de raad zitting nemen? Of neemt hij zitting onder persoonlijke titel maar voert het programma van de Seniorenpartij uit?
Een en ander betekent dat D66 niet meer terugkeert in de gemeenteraad. Dus ook niet meedoen a.s. dinsdag tijdens de begrotingsbehandelingen. En bij het CDA, de oppositiepartij, blijven drie raadszetels over. Gerti Silverentand stapt per direct over naar de Seniorenpartij. De Valkenburgse gemeenteraad vergadert dinsdag met 16 raadsleden.

← Vorig bericht

Gerti Silverentand van CDA naar Seniorenpartij

Kunstwerkt met keramiste Paula Strauven

Volgend bericht →