Luc, Kayli en Jort regeren in Vilt

Voorpagina » Toerisme » Luc, Kayli en Jort regeren in Vilt

JCV den Törk uit Vilt heeft sinds 8 januari een trio dat zal heersen over het Törkenriek. Prins Luc, Prinses Kayli en Minister Jort zullen samen dit hele carnavalsseizoen voorop gaan in de polonaise.
Prins Luc is 10 jaar en zit in groep 7 van BS Vilt. Luc is een echte spring in ’t veld. Hij turnt dan ook twee keer per week bij Tc Juventa Margraten waar hij het heerlijk vindt om zo hoog mogelijk zijn kunsten te vertonen over de springtoestellen.
Prinses Kayli is ook 10 jaar en zit samen met Prins Luc in groep 7 van Bs Vilt. Zij is erg sportief en handbalt in het E1 team van Vilt/Be Quick. Daarnaast danst zij al verschillende jaren bij de dansmarietjes van J.C.V. Den Törk.
Minister Jort is 11 jaar en zit op SBO Bernardus in Gulpen. Ook hij houdt niet van stil zitten. Hij voetbalt bij de D2 van VV Berg ’28, waar hij samen voetbalt met de prins en de minister van J.C.V De Foekepot uit Berg.
Alle drie hebben ze carnaval met de paplepel binnen gekregen. Prins Luc heeft twee jaar geleden de kunst van het regeren afgekeken bij zijn grote zus Eline. Ook Minister Jort heeft een heel goed voorbeeld. Hij volgt zijn oudere broer Stan op als Minister. De vader en moeder van Prinses Kayli zijn resp. oud-bestuurslid en voorzitter van het huidige bestuur van J.C.V. Den Törk en haar kleine zus Syenna danst dit jaar voor het eerst bij de dansmarietjes.
“De vastelaovend zit hun in ’t blood!”
Vanaf dinsdag 10 januari ziet u een kort verslag van deze proclamatie in het programma TV Valkenburg Vandaag.


 

← Vorig bericht

Jeugdprins Böschule heet ook Ivo

Jeugdprins Joost en minister Tijn regeren jeugd Valkeberg

Volgend bericht →