‘Make a Wish’-cheque voor zieke kinderen

Voorpagina » Toerisme » ‘Make a Wish’-cheque voor zieke kinderen

Kerstmarkt Gemeentegrot overhandigde vrijdag 10 januari een ‘Make a Wish’-cheque ter waarde van € 5700,- aan de Ronald McDonald Kindervallei in Houthem. Met dit fantastische bedrag maakte de organisatie van de Kerstmarkt in de Gemeentegrot het mede mogelijk dat ouders, broertjes en zusjes van kinderen met een beperking of langdurige ziekte altijd dichtbij zijn voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapen gaan.

wensen en kerstballen in een boom

365 kerstbomen
In de kerstmarkt Gemeentegrot werden 365 kerstbomen volgehangen met kerstballen en een daaraan gekoppelde kerstwens. Bezoekers konden voor één euro een kerstbal kopen voor het goede doel. Deze actie zal volgend jaar gecontinueerd worden. En de wensen van dit jaar worden aan linten in de kerstgrot opgehangen worden.
Nieuw idee
Kerstmarkt organisator Roy Packbier opperde het idee dat de kinderen van de Kindervallei komend jaar gratis de mogelijkheid krijgen om op woensdagen de kerstmarkt in de Gemeentegrot te bezoeken in het kader van kinderkerststad Valkenburg. Vanaf 13 november is de kerstmarkt in de Gemeentegrot weer geopend.
Vanaf zondag 12 januari ziet u in het programma TV Valkenburg Vandaag een videoverslag van de overhandiging van de cheque.
Foto’s gemeente Valkenburg aan de Geul

← Vorig bericht

Extra straatverlichting bij ingang sportpark Oost

Bord 'Foekepotriek' voor tweede keer ontvreemd

Volgend bericht →