Makkelijke bekerwinst VV Walram

Voorpagina » Toerisme » Makkelijke bekerwinst VV Walram
Met een duidelijke 5-0 zege op vijfdeklasser FC Gulpen startte Walram aan de eerste van drie bekerduels. Vanaf het eerste fluitsignaal speelden de bezoekers op de helft van de tegenstander. Demir Turkusic had na twintig minuten de openingstreffer op zijn schoen maar raakte slechts de paal. Kansen voldoende, maar geen doelpunten. Totdat Robert Vincken tien minuten voor de rust langs de rechterkant opstoomde, scherp voorgaf op Turkusic. Die rondde nu wel koelbloedig af: 0-1.
Vervolgens ging het in sneltreinvaart: Barry Hendriks poeierde vanaf 25 meter een vrije trap in de kruising, een actie die hij vijf (!) geleden ook in huis had bij het behalen van de periodetitel bij WDZ: 0-2. Daimy Nijenhuis knalde een terugspringende bal vanaf 16 meter achter de grabbelende thuisclubdoelman (0-3) en de hardwerkende Kenneth Leunissen bekroonde een goed voorbereide actie met een laag schot: 0-4.
Na de pauze vond Walram niet meer die spirit om voluit door te gaan. Op het uur bereikte Barry Hendriks met een gave voorzet diezelfde Leunissen die zijn tweede treffer met een kopbal liet aantekenen: 0-5. Het duel ebde vervelend langzaam richting van de negentig minuten. Voor de murw gespeelde thuisclub klonk het eindsignaal als muziek in de oren.
Walram 2 in eindfase onderuit
Walram 2 hield tegen het een klasse hoger spelende GSV 2 een helft prima stand. Meteen na de rust strafte de thuisploeg een misser in de defensie resoluut af: 1-0. Walram voelde de druk groter worden maar koos ervoor om samen de ruggen te rechten. Riccardo Rouwette drukte op rechts door, zijn prima voorzet werd door de GSV-verdediger langs zijn eigen doelman gewerkt: 1-1.
Walram leek een puntje in de zak te hebben. Twee minuten voor tijd kwam een GSV-aanvaller in buitenspelpositie aan de bal en drukte de 2-1 achter doelman Aaron Kerbusch. Nauwelijks bekomen van de schrik lag in blessuretijd ook nog de 3-1 in het Valkenburgse netje.
Programma deze week:
Dinsdag speelt Walram de tweede bekerwedstrijd thuis om 18.45 uur – op het nieuwe kunstgrasveld – tegen fusieclub en vijfdeklasser KCC ’13 uit Heerlen. Walram 2 bekert donderdag thuis (18.45 uur) tegen de reserves van Scharn.
De gegevens zijn aangeleverd door Frits Feuler van VV Walram, Valkenburg.
← Vorig bericht

Huis op naam kinderen zetten?

Religieuze bezieling karakteristiek werk Hutschemakers

Volgend bericht →