Man valt 15 meter in Geulhem

Voorpagina » Nieuws » Man valt 15 meter in Geulhem

Een man viel 15 meter naar beneden ter hoogte van de Bronsdaelgroeve in Geulhem. Politie, brandweer en ambulance rukten op zaterdag 10 oktober even na 23 uur uit om hulp te verlenen. Ook landde een traumahelikopter om het slachtoffer te verzorgen. Over de precieze aard van de verwondingen is niets bekend.

Apparatuur in beslag genomen
Volgens De Limburger wilde de man een illegaal feest organiseren in de Bronsdaelgroeve in Geulhem. Toen hij over een hek klom, viel hij van 15 meter hoogte naar beneden. Apparatuur die klaarstond voor het geplande feest werd door de politie in beslag genomen. Er zijn geen bekeuringen uitgedeeld.

Bronsdaelgroeve Geulhem

Limburgs Landschap
De laatste tijd treft eigenaar Limburgs Landschap veel illegale feestgangers aan op haar eigendommen. Vooral in de afgelegen gebieden tussen Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul. Circa drie weken geleden is in de grotten van Geulhem nog een illegaal feest waaraan tientallen jongeren meededen door de politie gestopt. De grotten zijn afgesloten, toch weten de jongeren zich een weg naar binnen te banen. Het baart eigenaar Limburgs Landschap grote zorgen.

← Vorig bericht

Corona app downloaden nu mogelijk

Limburg krijgt nu ook ‘zorgelijk’ besmettingsniveau

Volgend bericht →