Martin Huppertz overleden

Voorpagina » Toerisme » Martin Huppertz overleden

Afgelopen zondag is Martin Huppertz overleden. Huppertz is decennialang verbonden geweest aan het wel en wee van Valkenburg. Hij was 77 jaar.

martin huppertz facebook

Martin Huppertz was vanaf 1999 de drijvende kracht achter de herstart van TV Valkenburg. Tot 2004 was hij hoofdredacteur bij de TV-omroep. Hij bedacht het formaat van ‘Raodskalle’, een live TV-praatprogramma met lokale politieke thema’s. Hij verzorgde dagelijks de nieuws- en verenigingsberichten op de kabelkrant en fotografeerde vele evenementen voor de lokale tv-omroep.
Huppertz was decennialang redacteur bij het Limburgs Dagblad en bij het Land van Valkenburg, het bekende ‘Gezètsje’ van Leon Pluymaekers in de Guascostraat.
Martin Huppertz was tevens jarenlang verbonden aan “Niks aan de Hand”, de vereniging die het wel en wee van Valkenburg-centrum een warm hart toedroeg. Vanuit die gedachte creëerde Huppertz een eigen uitgave van het ‘Gezètsje’ om actie te voeren tegen de Centrumplannen die in 2009 het licht zagen.
Vanaf 2005 richtte hij het toeristische bedrijf “Valkenburg Totaal” op waarbij hij gasten rondleidingen gaf en vertelde over ‘zijn Valkenburg’.
Ter nagedachtenis van Martin Huppertz wordt zaterdag om half 11 een H.Mis opgedragen in de HH.Nicolaas- en Barbarakerk in het centrum.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Wintertocht mannenkoor Inter Nos

Informatieavond over klimaat in Berg

Volgend bericht →