Math. Knubben nodigt Jef Kleijnen uit voor gesprek

Voorpagina » Nieuws » Politiek » Math. Knubben nodigt Jef Kleijnen uit voor gesprek

“Om de kwestie te willen uitpraten”.CDA-raadslid Math. Knubben heeft in de loop van donderdag 26 maart een gesprek met wethouder Jef Kleijnen (SP) over de ontstane situatie na de raadsvergadering van afgelopen maandag. Knubben, lid van coalitiepartij CDA in het College van B&W, zegt tegen Tv Valkenburg “de kwestie te willen uitpraten.
Het is nooit de bedoeling geweest een coalitieconflict te veroorzaken”, aldus Knubben. “We moeten samen verder werken aan de programma’s die op stapel staan en die belangrijk zijn voor Valkenburg”, aldus de CDA-fractievoorzitter. Wethouder Kleijnen bevestigt desgevraagd de uitnodiging voor het gesprek.
“In het College werken we prima samen, we zijn echte collega’s. En met de nieuwe CDA-wethouder is niets mis”, aldus de SP-er. Morgen worden geen mededelingen over de inhoud van het gesprek gedaan. “Binnenkort volgt er ook overleg binnen de SP en ook nog in het College”. Kleijnen heeft geen uitnodiging van Jo Simons (PvdA/D66) ontvangen.
“Hij vond het niet nodig om te praten, maar zei wel toe in de toekomst op een constructieve manier verder te willen werken. Nou, dat is duidelijk”, zegt wethouder Jef Kleijnen.

← Vorig bericht

Unieke vondst in de Sibbergroeve

Zwaar gewonde bij aanrijding in Maastricht, dader doorgereden.

Volgend bericht →