Metingen na vakantie op Rijksweg in Berg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Metingen na vakantie op Rijksweg in Berg.

Provincie denkt dat te hard wordt gereden.Na de zomervakantie worden metingen gehouden op de Rijksweg in Berg en Terblijt. Deze zijn nodig om cijfers te verkrijgen om de oorzaken van de recente – eenzijdige – ongelukken in de kern te kunnen beoordelen. De tellingen komen er op verzoek van de bewoners langs de Rijksweg.

Zij lieten in het weekeinde aan Tv Valkenburg weten dat zij ongerust zijn over de verkeersveiligheid van de pas heringerichte weg.

De wegbeheerder, de provincie Limburg, heeft het vermoeden dat er harder dan de toegestane 50 km/per uur gereden wordt. Ondanks dit wil de provincie bekijken of er te hard wordt gereden, uit welke richting en op welk tijdstip van de dag te hard wordt gereden.

"Aan de hand van de uitkomsten uit de tellingen zullen deze gecombineerd worden met een analyse van de ongevallen. Op basis daarvan wordt bekeken of het aan de weginrichting ligt en wat we eraan kunnen doen", zegt woordvoerder Albersen tegen Tv Valkenburg.
Er worden tellingen gedaan van het personen- en het vrachtverkeer.

Ingezonden reactie: snelheidscontrole Rijksweg

Reactie op snelheidscontrole Berg en Terblijt. Er wordt gewoon te hard gereden. Als je netjes 50 rijdt is er niets aan de hand. De weg is prima in orde!!

Met vriendelijke groet,
Carol Roijen,
Valkenburg aan de Geul
—————–
Tot zover deze ingezonden brief.
Wilt u ook reageren? Dan kan dat via: info@tvvalkenburg.nl

Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

Daalhemerweg donderdagmorgen afgesloten.

Weer hennepplantage opgerold, nu in Sibbe.

Volgend bericht →