Mini cursus over 'juiste voeding'

Voorpagina » Toerisme » Mini cursus over 'juiste voeding'

Van 1 t/m 30 november staan de bibliotheken in het teken van ‘Nederland Leest met als thema voeding’.
Voeding is een veel besproken onderwerp tegenwoordig. Superfoods, plofkippen, e-nummers, het internet staat er vol mee. Maar weet jij nu nog wat goed of slecht is voor jouw lichaam? Sterker nog, de kans bestaat dat jouw lichamelijke klachten verband hebben met jouw voedingspatroon.
In de bibliotheken Valkenburg en Berg & Terblijt geeft Lou Jacobs een minicursus over “juiste voeding”. Deze cursus is gratis, maar wel graag aanmelden bij de betreffende
bibliotheek
15 november 2018, van 20:00 tot 22:00. Bibliotheek Valkenburg;
29 november 2018, van 20:00 tot 22:00. Bibliotheek Berg & Terblijt.
Met al een paar aanpassingen in het voedingspatroon nemen klachten sneller af en boeken wij betere resultaten op lange termijn. Maagzuurbranden is bijvoorbeeld een veel voorkomend ‘onschuldige’ klacht die serieus genomen moet worden. Bij maagzuur branden wordt voornamelijk aan te veel maagzuur gedacht. Er is zelfs een grote kans dat we juist te weinig maagzuur aanmaken, als je dan juist een maagzuur remmer pakt wordt het probleem alleen maar groter.
De juiste keuze in je voeding is vaak het beste medicijn! In de minicursus krijgt u meer informatie en handige tips over het verband tussen voeding en lichamelijke klachten. U zult zien dat bij de juiste keuzes lichamelijke klachten kunnen afnemen.
 

← Vorig bericht

Grendelpoort wordt gebruikt door Mirlitophile

Tekst in begroting die niet naar buiten mocht komen

Volgend bericht →