Mini-expositie van Paul Meex

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Mini-expositie van Paul Meex

Van 1 april tot 30 juni 2007Paul Meex, (1948) is geboren en opgegroeid in Valkenburg. Als schilder is hij autodidact. Wars van aangeleerde technieken laat hij zich leiden door wat het materiaal hem lijkt voor te schrijven. Zijn werken die doorgaans als abstract expressionistisch zijn te typeren, worden in basiskleuren neergezet.
Geïnspireerd door meesters als Lataster en Sieger ademt zijn werk een sfeer van levenslust en energie. De voorstellingen lijken regelmatig de kaders van het doek te willen overschrijden, alsof het beeld ingezoomde details uit een groter geheel laat zien.
In het dagelijks leven vervult Meex een aantal managementfuncties in de gezondheidszorg. Volgens eigen zeggen kan hij op doek kwijt wat tijdens kantoortijd vanuit ongeduld, nog op zich laat wachten.
Deze mini-expositie geeft een impressie van wat hij visueel van zichzelf laat zien, altijd op zijn gemak en voor zijn eigen plezier. De expositie is te zien tijdens openingsuren van de Bibliotheek Valkenburg van 1 april tot en met 30 juni.

← Vorig bericht

Wedstrijdverslag 01-04-2007

Jonge Nobele schutterij kan toch Bondsschuttersfeest organiseren

Volgend bericht →