Moeilijke wedstrijd, terechte zege Walram op Bunde

Voorpagina » Toerisme » Moeilijke wedstrijd, terechte zege Walram op Bunde

De thuisploeg startte fel en had met een tikkeltje mazzel de 1-0 voor het oprapen: verdediger Sven Otten werd onregelmatig opzij gezet, dus was het verder een koud kunstje voor de Bunde-aanvaller om de openingstreffer te laten optekenen.  Kort daarop reageerde spits Demir Turkusic attent op een scherp aangesneden hoekschop van Kenneth Leunissen: 1-1. Maar nog voor de speelhelftwisseling leidde Valkenburgs balverlies opnieuw tot een te makkelijk weggegeven tegendoelpunt: 2-1 halverwege.
Een vrije trap van specialist Mike Willems – op 20 meter van het doel – belandde recht in de handen van de doelman. Met een aantal wissels probeerde coach Jordy Reneerkens het duel naar zijn hand te zetten. Opnieuw moest Willems met een perfect genomen vrije trap – volgens velen zelfs vanaf 35 meter! – er aan te pas komen om de gelijk maker te produceren: 2-2.  Diezelfde Willems liet vervolgens een vrije trap eens niet richting doel verdwijnen maar legde hem panklaar op het hoofd van de aalvlugge Bas Hartog. Die knikte dankbaar, naar later zou blijken, de 2-3 – en dus de drie punten – binnen.
Kort voor tijd had die marge nog verdubbeld kunnen worden toen Angelo Rouwette goed door de thuisclubdefensie slalomde. De pass richting de vrijstaande Willems was perfect maar zijn uithaal spatte op de lat uiteen!
Collectief een prima prestatie van Walram dat weliswaar enkele benauwde momenten kende maar inmiddels geleerd heeft op de juiste momenten te kunnen toeslaan.
Na twee speelrondes voert Walram, samen met Wijnandia en Jekerdal, ongeslagen de ranglijst aan. Komende zondag speelt Walram de lastige uitwedstrijd bij het Maastrichtse RKHSV (Heugem).
De gegevens zijn aangeleverd door Frits Feuler van VV Walram, Valkenburg.

← Vorig bericht

Welke informatie moet de executeur aan – onterfde – erfgenamen geven?

Falco 1 schiet uit de startblokken

Volgend bericht →