Geheime mogelijkheid: afbouw van de Polfermolen

Voorpagina » Nieuws » Politiek » Geheime mogelijkheid: afbouw van de Polfermolen

In het nu nog geheime rapport over de toekomst van de Sport- en Recreatiecentrum de Polfermolen staat één optie: het centrum kan ‘afgebouwd’ worden. Dat maakte CDA-fractievoorzitter Math.Knubben in een radio-interview bekend.
“We praten over een 16 jaar oud complex. Je praat niet in de eerste plaats over afbraak maar in de eerste plaats over hoe je het deel waar de gemeente zelf verantwoordelijkheid voor draagt naar de gemeenschap toe, hoe je dat in stand kunt houden”. Dit zei CDA fractievoorzitter Math.Knubben zaterdag in het radioprogramma “Valkenburg Actueel” via Falcon radio.
“En dan mag dat niet afhankelijk zijn wat er een kilometer verder door een mogelijke exploitant ons daar aan gaat ophangen. Dat kan nooit de bedoeling zijn”, aldus Knubben.
Over het plaatsen van handtekeningen onder contracten, waar afscheidnemend burgemeester Eurlings het over had in zijn speech op 30 juni, antwoordde Knubben op de vraag van presentator Constant Nuijtens: “Ik heb stellig de indruk dat we een heel stuk gevorderd zijn. We moeten ons m.b.t. de ontwikkeling van het Leeuwterrein ons daar niets aan gelegen laten liggen. We moeten daar zelf een visie naar de toekomst toe ontwikkelen. En dan hebben we aan een projectontwikkelaar Wyckerveste weinig boodschap”.
Overigens opteerde Knubben om de inwoners van Valkenburg aan de Geul mee te laten praten over de toekomst van de Polfermolen.
Archieffoto Fons Winteraeken, TV Valkenburg © 2015/2016

← Vorig bericht

Werkzaamheden snelweg Luik

Lekker wandelen met een zomers zonnetje

Volgend bericht →