Monsterscore voor Ready 2.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Monsterscore voor Ready 2.

Ready 1 verloor van Fürst met 6-4.

Ready 1 speelde een zwaarbevochten wedstrijd tegen Fürst. Er bleken heel wat 5 setters en ruim 4 uur speeltijd nodig om te komen tot een nipte nederlaag. Mischa Lechanteur scoorde een hattrick en Stephan Hämer won ook 1 partij. Ruud Pessers kwam helaas net niet tot winst. Eindstand 6-4 voor Fürst.
Ready 2 zorgde voor een monsterscore en won met dubbele cijfers van Maastricht. Lucien Cörvers, Jan Bet en Jeroen de Boer waren niet te kloppen.
Ready 3 ontving Kluis. Chrit van Tol was de man in vorm en scoorde een hattrick. Pedro Noteborn scoorde 2 maal en Guus Rouwette voegde er ook een overwinning aan toen. Het dubbel was eveneens voor Ready. Eindstand 7-3 voor Ready.
Ready 4 speelde vrijdagavond tegen Brunssum. Ronald Quadvlieg scoorde een hattrick en Tom Roebroeck scoorde ook eenmaal. Helaas kwam Tom Hoogers niet tot winst en bleef de teller steken op 6-4 voor Brunssum.
Ready 5 speelde tegen Kerkrade. Simone Tossings en Freddy Tossings scoorden ieder 1 maal en het dubbel was ook voor ready. Richard Mensch scoorde helaas niet.
Eindstand; 7-3 voor Kerkrade.

Gegevens werden aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Drie auto's gestolen in Valkenburg.

Sibbe MC heren 1 haalt uit tegen Elsloo 5.

Volgend bericht →