Monsterzege Falco 1 in derde divsie

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Monsterzege Falco 1 in derde divsie

Tegen Sittardia 1.In de landelijke 3de divisie speelde Falco 1 haar eerste thuiswedstrijd, een derby tegen Sittard 1. Aangezien Falco 1 vaak speelt tegen clubs uit het westen is de derby tegen Sittard 1 een speciale wedstrijd. Het sterkste team werd opgesteld dat uiteindelijk een makkelijke 10-0 liet noteren. De zege was dik verdiend ; alhoewel de eindscore toch wel iets geflatteerd was in Falco’s voordeel. Falco1 heeft nu in twee wedstrijden 17 punten vergaard en staat nu op een 2de plaats.
De derby van Falco 3 tegen Sibbe 1 eindigde in een 7-3 zege voor de gasten uit Sibbe die een sterke partij speelden. Ed Pinckaers en Vincent Rompelberg wonnen ieder eenmaal een partij. Het derde punt kwam op naam van het dubbel Ed Pinckaers en Vincent Rompelberg. Alle overige senoiren teams hadden wedstrijd vrij.
De Falco jeugd kende deze week slechts twee overwinningen. Zo won Falco 1 voor de 3de achtereenvolgende keer, ditmaal met 6-4 overwinning tegen Maastricht 1. Simon Bozon en Vienna Pasmans wonnen beiden tweemaal en Michelle Thijssen scoorde het winnende zesde punt.
Falco 2 kreeg bij Kluis 2 een pak slaag met 8-2 verlies. Vincent Pasmans en Tim Meertens zorgde voor de twee tegenpunten. Falco 3 won ook hun tweede wedstrijd tegen het sterke Megacles 4. Guy Habets verrichtte een hattrick en Maurice Thijssen won tweemaal. Een overigens goed spelende Mathijs Timmermans bleef minstens twee keer met uiterst gering verschil toch op 0 overwinningspartijen steken.
Falco 4 verloor van Heerlen 2 met 7-3. Mart PLuymakers scoorde weer een hattrick en heeft na 3 wedstrijden nog een 100% winst Maar dat was natuurlijk niet voldoende voor een overwinning van het team.
Falco 5 verloor ongelukkig met 6-4 in Weert bij Megacles Ralph Goyen en invaller Joeri Wienen wonnen beiden tweemaal.
Falco 6 met Daan van der Klugt die tweemaal won en Lynn Essers eenmaal zorgde voor een klein verlies tegen Quick 1 uit Schimmert.
Uitslagen van 7 februari 2009
Falco 1 – Sittard 1 10-0
Falco 3 – Sibbe 1 3-7

Jeugd :
Maastricht 1 – Falco 1 4-6
Kluis 2 – Falco 2 8-2
Falco 3 – Megacles 4 6-4
Falco 4 – Agin/Otten 2 4-6
Megacles 6 – Falco 5 6-4
Falco 6 – Quick 1 3-7

Aanstaande zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur is er één inhaalwedstrijd de Falcoburcht , namelijk Falco 4 jeugd speelt een vooruitgeschoven wedstrijd tegen Asterix 1 (Blerick). In verband met de carnaval is er verder geen programma.

← Vorig bericht

Jeugddrumband Houthem op bezoek

Nuuj gezèt 't Maske wir oet

Volgend bericht →