"Mont Martre aan de Geul" 2016

Voorpagina » Toerisme » "Mont Martre aan de Geul" 2016

Zondag 19 juni is het Casinoplein en omgeving weer ingericht als het kunstenaarsplein ‘Mont Martre aan de Geul’. De Kunst en Cultuurraad Valkenburg a/d Geul heeft ook dit jaar vele kunstenaars van diverse disciplines uitgenodigd om aan dit evenement deel te nemen.
Kunstenaars zullen actief aan de slag met de realisatie van een kunstwerk en op interactieve wijze met het publiek haar passie voor de kunst uitdragen. De aanwezige kunstenaars bieden de bezoekers een veelzijdig en afwisselend aanbod van goede kwaliteit binnen de schilderkunst en andere kunstdisciplines.
Dit zorgt voor een gezellige sfeer en geeft bezoekers de gelegenheid om de kunstenaar gade te slaan tijdens het werken en om met de kunstenaar in gesprek te komen. Ook de jeugd wordt uitgedaagd om zijn/haar eigen creativiteit te tonen. Zij worden in de gelegenheid gesteld actief aan de slag te gaan met het beschilderen van diverse voorwerpen of een Vaderdag cadeau te knutselen tussen de kunstenaars onder begeleiding van enkele leden van Creatiefvaals en de Kunst en Cultuurraad Valkenburg a/d Geul. Het resultaat op het einde van de dag wordt uiteraard hun eigen trotse bezit!
Ter gelegenheid van Vaderdag is er de gelegenheid om een “vader en kind” portret te schilderen op een doek. Dit alles vindt plaats in een gezellige muzikale Franse sfeer met live muziek van Thijs Post en andere muzikale gasten.
Op deze dag vindt tevens het Halderfestival van mannenkoor Walram’s Genootschap plaats in het Halderpark. Dit festival is gratis toegankelijk.

← Vorig bericht

Bedrijfsverzamelgebouw in Stationsstraat

Komen achtergelaten chipsbussen uit supermarkt?

Volgend bericht →