Mooie en belangrijke zege voor S.E.C.-heren

Voorpagina » Nieuws » Mooie en belangrijke zege voor S.E.C.-heren

Het eerste herenteam van volleybalvereniging S.E.C. behaalde maandagavond in De Polfermolen een belangrijke 4-0 overwinning tegen HHC 4. Een tegenstander van formaat, dag mag gerust worden gesteld. In de eerste competitiehelft eindigde de Valkenburgse formatie als koploper, op de voet gevolgd door de gasten uit Horn/Heijthuysen.

Tomeloze inzet
Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het zeker geen gemakkelijke zege. De eerste en de derde set waren echte thrillers. De openingsset won S.E.C. na een tussenstand van 23-23 uiteindelijk met 26-24. HHC had schijnbaar zoveel krachten verspeeld, dat in de tweede set vrijwel geen tegenstand werd geboden: 25-13. De gasten waren echter niet van pan zich naar de slachtbank te laten leiden en gaven in het derde bedrijf weer volop gas. Op het moment dat S.E.C. een achterstand van 7 punten had opgelopen kwamen de echte krachten vrij. Punt voor punt werd de opgelopen schade gerepareerd. Met veel power en een tomeloze inzet wist S.E.C. de set zelfs met 32-30 te winnen. Een puike prestatie die in de laatste set gecontinueerd werd: 25-14.

Door de 4-0 zege wordt de tweede plek op de ranglijst ingenomen. Een kampioenschap is zeker nog mogelijk, want koploper Tecona – ADC heeft 2 wedstrijden meer gespeeld.

Info en foto Ruud Janssen, S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

VIDEO Start aanleg nieuwe wandelbrug in Geulhem

Financiële compensatie door zeer hoge gasprijzen

Volgend bericht →