Muziek in de bibliotheek

Voorpagina » Toerisme » Muziek in de bibliotheek

In december organiseert de bibliotheek in Valkenburg muziek in de bibliotheek. Op zaterdag 2 december tussen 12.30 en 13.30 uur neemt – de pianist Levon Leonard – u mee in de wereld van de pianomuziek.
Levon Leonard is pianist, componist, dirigent, singer-songwriter en arrangeur.
Afgestudeerd als uitvoerend musicus (piano en compositie) aan het Conservatorium Maastricht treedt hij op als solist, improvisator, begeleider en dirigent.
Levon Leonards repertoire is bijzonder veelzijdig. Door de combinatie van Armeense achtergrond en Nederlandse opleiding is Levon’s muziek een samensmelting van oriëntaalse sfeer en westerse cultuur. Virtuoos improviserend op de piano verbindt hij op verrassende manier populaire muziek, jazz, klassieke muziekstukken en eigen composities tot een grenzeloze voorstelling.
Levon Leonard heeft jaren lang gewerkt als een pianist bij Palazzo Entertainment in Amsterdam, Wenen, Nuernberg en Berlijn en als begeleider bij mannenkoren Walram en Geulklank uit Valkenburg aan de Geul. Op het ogenblik geeft hij pianolessen aan het Conservatorium Maastricht en is vaste dirigent van Dameskoor Belcanto-Resonance uit Valkenburg aan de Geul, popkoor Ambissjes uit Nuth en Zangvereniging Orphée uit Houthem.
Daarnaast is hij componist van klassieke en lichte muziek voor piano, koren en ensembles. Composities van Levon Leonard zijn regelmatig uitgevoerd door verschillende regionale en internationale ensembles en artiesten. De toegang tot het concert is gratis.

← Vorig bericht

S.E.C.-heren 1 verliest nipt topper tegen ADC

Kerstwinkel Lourdesgrot weer geopend

Volgend bericht →