Muziek in de Kopermolen, Vaals

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Muziek in de Kopermolen, Vaals

Optreden van Bella Voce o.l.v. Paul Bindels met Wil Meurders aan de piano

Ook in de Kopermolen wordt het Mozartjaar op waardige wijze gevierd: namelijk met een concert door het vocaal solistenensemble Bella Voce o.l.v. Paul Bindels. De eerste helft van het programma is volledig aan Mozarts Zauberflöte gewijd—een muzikaal sprookje dat de menselijke zoektocht naar verlichting met lichtvoetige komedie verenigt. Het ensemble brengt een selectie van arias en ensembles uit deze meest geliefde van Mozarts opera’s. In de tweede helft van het programma klinken selecties van andere bekende werken, o.a. uit Zar und Zimmermann van Lortzing, Carmen van Bizet, en La Traviata van Verdi. Het concert wordt afgerond met een selectie van Andrew Lloyd Webber.

Solistenensemble Bella Voce bestaat uit vijftien geschoolde zangers en zangeressen die een breed repertoire van opera tot musical met verve en op hoog muzikaal niveau uitvoeren. Omdat elk lid zich ook als solist profileert, kan het ensemble concerten verzorgen in gevarieerde bezettingen, met zowel solo- als ensemblestukken.

Geboren Vaalsenaar Paul Bindels is vooral als international gerenommeerde zanger bekend. Als solist is hij een graag geziene gast bij uitvoeringen van oratoria, lied recitals en operaconcerten in binnen- en buitenland. Pianiste Wil Meurders is gespecialiseerd in kamermuziek en het begeleiden van solisten en ensembles. Zij is medeoprichtster van het ensemble. De bezieling en ervaring van zangers, dirigent en pianist maken van elke ontmoeting met Bella Voce een bijzondere belevenis.

Het concert vindt plaats op donderdag 14 september om 20.30 uur. Kaarten à € 10,- zijn te bestellen bij de kassa van de Kopermolen, Von Clermontplein 11 in Vaals, tel. 043-3064668 (dinsdag t/m zaterdag 14 – 17 uur, zondag 13 – 17).

← Vorig bericht

Groot darttoernooi in Berg

Exclusieve begeleide wandeling door groeve 't Rooth

Volgend bericht →