Muziekrecital in de Kopermolen

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Muziekrecital in de Kopermolen

Met liederen van Sibelius, Mahler, Poulenc en Weill.

Zondag 4 februari, 17 uur

Recital

Victoria Kloos-de Haas, Sopraan

Ronald Haverkate, Piano

Op Zondag 4 februari vindt in de Kopermolen een liedrecital plaats. Het repertoire is buitengewoon interessant en afwisselend: het omvat zowel laat-romantische werken van Sibelius en Mahler alsook Franse chansons van Francis Poulenc en Kurt Weill. Verder klinken de Vier Wiegenliedjes van de Nederlandse componist Henk Badings evenals teksten van de Vlaamse dichter Paul van Ostayen op muziek van Antoine Oomen.

Uitvoerenden zijn sopraan Victoria Kloos-de Haas en pianist Ronald Haverkate, die al tien jaar als muzikaal duo samenwerken.

Victoria Kloos-de Haas studeerde zang in Amsterdam bij Irene Maessen en Kevin Smith, gevolgd door masterclasses en lessen bij Dinah Grossberger en Barbara Schlick. Naast diverse recitals (en kinderconcerten) in Nederland, België en Duitsland verleende ze haar medewerking aan een film gebaseered op NOAH van B. Britten. Sinds 2005 woont zij met haar gezin in Vaals.

Zij wordt vakkundig begeleid door Ronald Haverkate, die als pianist en dirigent optredens met verschillende solisten (waaronder Pieter van den Berg, Marian Koopman en Julia Bronkhorst) en koren verzorgt.

Het concert vindt plaats om 17 uur. Kaarten à € 10,- zijn te bestellen bij de kassa van de Kopermolen, Von Clermontplein 11 in Vaals, tel. 043-3064668 (dinsdag t/m zaterdag 14 – 17 uur, zondag 13 – 17).

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 27 januari 2007

Winterwandeling in Schin op Geul van Struchter Boys

Volgend bericht →