Muziekworkshops voor basisschoolleerlingen

Voorpagina » Toerisme » Muziekworkshops voor basisschoolleerlingen

De harmonie Kurkapel Falcobergia maakte vrijdag 17 maart met 160 leerlingen van de basisschool Valkenberg een reis door de muziekwereld. De kinderen hebben vier workshops gekregen van de jeugdleden van de vereniging.
De eerste workshop was de muziekwereld. Ze kregen uitleg over alle verschillende verenigingen die er in de buurt te vinden zijn. Wist u dat er in de buurt van Valkenburg aan de Geul meer dan 10 muziekverenigingen te vinden zijn!
De volgende workshop handelde over de koperwereld. De kinderen konden zelf instrumenten knutselen. De derde workshop ging over de houtwereld. In deze workshop kregen de kinderen uitgelegd waar de instrumenten uitgevonden zijn. De laatste workshop was de slagwerkwereld. Onder leiding van Jo Meijs maakten de leerlingen samen muziek.
Heeft u nou ook interesse om een kijkje een deze mooie, fanatieke en bijzondere wereld te nemen? Neem dan contact op met de Harmonie Kurkapel Falcobergia. Muziek maken doe je samen en is voor muzikanten en luisteraars een bijzondere ervaring.
Foto Kurkapel Valkenburg

← Vorig bericht

'Ontspoord beleid rondom ZLSM'?

Onbekende kabels gevonden aan Walramplein

Volgend bericht →