MVV start met eigen podcast en huurt Rico Zeegers

Voorpagina » Nieuws » MVV start met eigen podcast en huurt Rico Zeegers

Vanuit stadion de Geusselt start MVV Maastricht met een nieuw initiatief: de MVV-podcast. Geregeld zullen op Spotify en Anchor.FM bijdragen gedeeld worden.

darije-kalezic-podcast

Een van de doelstellingen is om de eigen supporters, de achterban en alle geïnteresseerden – zeker in deze tijd nu niemand naar het stadion kan komen – zo breed mogelijk te informeren over zaken die spelen bij de Maastrichtse voetbalvereniging.

Eerste hoofdgast is trainer Darije Kalezic
Hij vertelt over zijn jeugd, het schoolplein waar hij niet op mocht komen, voetballen op straat met behulp van bakstenen, de granaten waarvoor hij tijdens de oorlog in Bosnië moest wegduiken, de gruwelijkheden die de oorlog nog verder met zich meebrachten maar ook over zijn beweegredenen om naar Nederland te komen. Hij vertelt ook over dé wedstrijd van zijn leven, zijn voetbalreis over de wereld om uiteindelijk bij MVV terecht te komen. Natuurlijk ook aandacht voor zijn werk bij de Maastrichtse club


MVV huurt Rico Zeegers van PSV

Rico-Zeegers

Per direct maakt Rico Zeegers een overstap van PSV naar MVV. In eerste instantie wordt de speler tot aan het einde van het seizoen gehuurd van de Eindhovenaren. Een vervolg in het volgende seizoen is een optie, die door beide partijen aan het einde van dit lopende voetbalseizoen bekeken zal worden. De 21-jarige Rico Zeegers heeft bij PSV de gehele jeugdopleiding doorlopen. Tot op heden maakte hij deel uit van Jong PSV. Zeegers is in Sittard geboren, 1.81m groot en speelt in de verdediging.

Afbeelding/foto MVV

← Vorig bericht

Gevaarlijke natte plek in Odapark

Gestolen fiets snel teruggevonden met hulp van camerabeelden

Volgend bericht →