Na zomer duidelijkheid over onderzoek Polfermolen

Voorpagina » Nieuws » Na zomer duidelijkheid over onderzoek Polfermolen

Wethouder Remy Meijers (PGP-sociaal domein) kan nog geen duidelijkheid geven omtrent het onderzoek dat de raad wil om naast de sporthal, ook de theaterzaal en een horeca open te houden. “Wij zijn er nu druk mee bezig”, aldus de wethouder tijdens de raadsvergadering van maandag over de Kadernota. Met name het CDA vroeg om snelle duidelijkheid in dit langlopende dossier.

Meer tijd nodig
Wethouder Meijers belooft dat het onderzoek na de zomer aan de raad wordt voorgelegd. “Het kost aanmerkelijk meer tijd. Zodoende kan het niet voor de zomer aan de raad aangeboden worden. Het zal september/oktober worden”.

Motie VSP over zwembad
De Valkenburgse Senioren Partij heeft tijdens de vergadering een motie ingediend voor een onderzoek naar het behouden van het 25 meterbad en dit in te richten voor alle doelgroepen. De motie haalde het niet. Alleen de indiener stemde voor. AB, CDA, VVD en PGP stemden tegen.

Lees dit artikel voor alle ins en outs over het onderzoek naar de toekomst van de Polfermolen. Het sport- en recreatiecentrum zal grotendeels per 1 januari a.s. sluiten.

← Vorig bericht

Wethouder kijkt nogmaals naar verwijsborden

Containers op Walramplein voor onderzoek

Volgend bericht →