Naam winkelcentrum wordt "Aan de Kei".

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Naam winkelcentrum wordt "Aan de Kei".

Valkenburgers kozen naam voor nieuwe winkelcentrum.Zaterdag maakte project manager Hilde Bergsma van Hurks Vastgoedontwikkeling BV bekend dat de naam van het nieuw te bouwen winkelcentrum "Aan de Kei" wordt. Deze naam werd gekozen door 122 stemmers via een poll op de website van Tv Valkenburg. In totaal stemden 403 mensen.

Zo’n 300 Valkenburgers hebben in de periode van half okt. tot medio dec. een suggestie voor een naam kunnen indienen. De jury bestond uit afgevaardigden van Centrum Promotion, de Gemeente Valkenburg, de Adviescommissie en Hurks vastgoedontwikkeling.
Er kon gestemd worden op een selectie van 5 namen: Sint Pièter, Aan de Burcht, Geuldael, In den Valken en Aan de Kei. De naam "Aan de kei" kreeg de meeste stemmen: 122.

"Net als bij de geboorte van een kind, is er goed nagedacht over een goede, leuke, mooie en passende naam. Maar pas na de geboorte krijgt de naam van het kindje inhoud door het karakter, uiterlijk en identiteit. Dat geldt ook voor ‘Aan de Kei’. Ook hiervoor zal Hurks bewoners, toekomstige bewoners en bezoekers van Valkenburg blijven vragen", aldus Hilde Bergsma.

Fotot Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2011

← Vorig bericht

Familie Tummers ondernemer van het jaar.

Klassenfoto Canisiusschool in 1973/1974.

Volgend bericht →