Nacompetitie start ook voor VV Berg'28

Voorpagina » Toerisme » Nacompetitie start ook voor VV Berg'28

VV Berg’28 heeft zich afgelopen zondag weten te plaatsen voor de nacompetitie. De tweede plaats op de ranglijst betekent dat Berg’28 de periodetitel overneemt van kampioen DBSV, dit ten koste van Vijlen. Rood Groen LVC’01 en SV Nyswiller zijn de andere periodekampioenen in de vijfde klasse A.
Komende zondag 22 mei start de ploeg van trainer Killian Kaanen aan wat kan leiden tot een mooi seizoenseinde. De eerste nacompetitieronde wordt dan om 14.30 uur gestart bij VV Keer in sportpark Bakkerbosch. Keer is met 32 punten uit 26 duels en een doelsaldo van -16 (26-42) geëindigd.
Donderdag 26 mei is dan de return op de Wippertse Heide in Berg, aanvang 19.00 uur. Bij een gelijke totaalstand volgt een verlenging, uitdoelpunten tellen niet dubbel. De winnaar van deze tweestrijd promoveert naar de vierde klasse, de verliezer krijgt nog een herkansing. Zij spelen op 29 mei en 5 juni voor een plek in de vierde klasse tegen de 2e hoogste periodekampioen van de vijfde klasse B Passart/VKC uit Hoensbroek.
De gegevens zijn aangeleverd door Dean Speetjens en Vincent Jacobs van VV Berg ‘28.

← Vorig bericht

KunsTwerkT met innovatiewinnaar Rick Prinsen

Programma van VHV Sjinborn

Volgend bericht →