Nazomeren op 7e Brand Revival Night

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Nazomeren op 7e Brand Revival Night

Top acts met een knipoog naar het verleden op het feestterrein naast cafe Ich en Dich in Berg en Terblijt op 2 september

De 7e editie van de successtory Brand Revival Night gaat in Berg en Terblijt op 2 september van start, feestelijk geopend door de tributeband van Highway Patrolmen.

De tributebands leveren muzikale hoogstandjes naar hun grote voorbeelden en zijn voorzien van de passende outfits en dito podiumacts. Een hotspot voor de muziekliefhebber.

Na het succes van de eerste editie in 2000 werd direct besloten van de Brand Revival Night een jaarlijks terugkerend evenement te maken. In korte tijd is de Brand Revival Night uitgegroeid tot één van Limburgs meest toonaangevende muziekspektakels met bekende tribute-bands.

Het programma

Wereldtoppers uit de “Tribute-scene” zullen Berg en Terblijt laten ‘Rocken’.

SIKK is niet zomaar een tributeband van KISS, maar dé KISS-tribute; The Dutch Cher gooide hoge ogen tijdens de soundmixshow en werd terecht uitgeroepen tot winnares;

Invisible Touch -A Tribute to Phil Collins & Genesis-, verrast de bezoeker met frontman Ralf Piepers en een perfect geluid; Joep Servais en Michel Nita tekenen samen met andere topmuzikanten voor een ware Motown-Revival. Groepen die zij de revue laten passeren zijn bijvoorbeeld Stevie Wonder, The Temptations, The Jackson 5, Four Tops, Diana Ross en the Supremes. De set van Highway Patrolmen bestaat uit ‘The Best Off’ van Bruce Springsteen. Voor het muzikale erfgoed van Herman Brood tekent de band ‘Broodnodig’. Kippenvel dus, met een knipoog naar het verleden.

De avondpresentatie zal ook dit jaar weer door de bekende Limburgse inspirator Sjra Puts worden verzorgd.

De afgelopen twee jaar was het prachtig nazomerweer tijdens de Brand Revival Night. Mocht het dit jaar tijdens de Brand Revival Night onverhoopt regenen, dan is dit geen reden om thuis te blijven. Sinds vorig jaar is een groot deel van het terrein overkapt, zodat de bezoekers droog kunnen staan.

De organisatoren

De Stichting Projecten Junior Kamer Mergelland steekt ook dit jaar weer haar handen uit de mouwen voor de organisatie van dit ‘open-air’ muziekfestival. Een festival waardoor je je terug in de tijd waant. Junior Kamer is een wereldwijde organisatie van jonge, ambitieuze mensen, die hun capaciteiten ontwikkelen door samen te werken in onder andere maatschappelijk relevante projecten. Wereldwijd telt Junior Kamer meer dan 700.000 leden in circa 85 landen. De organisatoren van dit evenement zijn personen uit zeer diverse beroepsgroepen die van elkaar leren, elkaar inspireren en merendeels afkomstig zijn uit het heuvelland. Junior kamer Mergelland beoogd ook dit jaar haar batig saldo in te zetten voor een goed doel.

Het goede doel

Vorig jaar kwam de opbrengst van de 6de editie van de Brand Revival Night met veel succes ten goede aan de organisatie van muzikale middagen in de zorgcentra in het Heuvelland. In het verleden heeft Junior Kamer Mergelland onder andere een instituut voor blinde geleidehonden gesteund evenals mede zorggedragen voor de totstandkoming van aangepaste vakantie ‘Wigwams’ voor gehandicapte kinderen.

Dit jaar wordt het batige saldo van de Brand Revival Night gedoneerd aan de Stichting Activiteiten Kinderen met Down’s Syndroom Limburg. Deze stichting zet zich in voor kinderen met het Down Syndroom en levert o.a. een positieve bijdrage aan het bewustwordingsproces van ouders om samen met hun kinderen de vele onbekende mogelijkheden en kansen optimaal te benutten.

Kaartverkoop

In de voorverkoop: € 15,00. Kassaverkoop € 18,00.

Traditiegetrouw vindt het evenement plaats op de feestterreinen naast Café –Zaal

Dich & Ich, Rijksweg 132, Berg en Terblijt.

Start: 16.00 uur

Algemene informatie

Voor meer informatie en het volledige programma van de Brand Revival Night, kijk op www.brandrevivalnight.nl.

← Vorig bericht

Foto's kinder vakantie werk in Broekhem

CDA wil goede opvang ex-gedetineerden

Volgend bericht →