Nieuw bij TV Valkenburg: KERNgezondTV

|
, ,

TV  Valkenburg is gestart met het uitzenden van KERNgezond TV. Dit zijn 36 afleveringen die natuurlijk over gezondheid gaan en alles wat erbij komt kijken. De afleveringen worden vanaf zondag t/m zaterdag daaropvolgend uitgezonden in de uren van 02:00 uur, 05:00 uur, 08:00 uur, 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00, uur 20:00 uur en 23:00 uur.
Vanaf deze week start het seizoen van KERNgezondTV. Dit keer met weer een geheel nieuwe insteek. Zo zullen leraren in een SumoChallenge tegen elkaar gaan strijden. Zullen vloggers Santi en Jop jullie meenemen in hun KERNgezonde leefwereld. Zullen topsporters vragen van kinderen gaan beantwoorden en zullen er weer lekkere gerechten voorbij komen. Maar uiteraard start elke aflevering met het KERNgezonde nieuws!


KERNgezond is een landelijk erkende interventie (Kenniscentrum Sport) en staat voor een gezonde kern met de kracht van plezier. De drie pijlers van KERNgezond zijn: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag met inspiratie van topsporters. KERNgezond is ‘van oorsprong’ een Limburgs initiatief dat inmiddels van Kerkrade tot Appingedam ingezet wordt.

← Vorig bericht

Extra regen voor inzegening St. Rosakapel Sibbe

S.E.C.-heren 1 winnen voor derde keer op rij

Volgend bericht →