Nieuw dames combinatieteam Geuldal/Sibbe wint laatste oefenduel

Voorpagina » Toerisme » Nieuw dames combinatieteam Geuldal/Sibbe wint laatste oefenduel

Het nieuwe combinatieteam van de vrouwenploegen van SV Geuldal en SV Sibbe speelde in Sibbe een laatste oefenduel tegen WDZ (Bocholtz) voor aanvang van de komende bekercompetitie. Echter, de gasten uit Bocholtz belden af, RKHBS toonde zich een prima vervanger.
Jaarlijks worden er drie duels in Sibbe gespeeld, volgens afspraak, om op die manier de vrouwenploeg de binding met SV Sibbe te laten behouden. 17 speelsters telt de huidige selectie. Een luxeprobleem dus!
De tegenstander uit Heerlerbaan was fysiek sterk, maar de fusieploeg was voetballend iets beter. De Geuldal/Sibbe-doelvrouwe moest bij een afstandsschot al haar kunnen tonen om de gasten van een eerste treffer af te houden. Kort daarna was het aan de overkant wel raak: 1-0. Gejuich dus bij de ongeveer 25 supporters, 3 honden en 7 koeien rond het veld.
De thuisploeg had kort na de pauze de kans op 2-0, maar uit het niets scoorde de spits van RKHBS pardoes de gelijkmaker: 1-1.  Na ruim een uur spelen werd een goedlopende aanval over links door Maud Braam doeltreffend afgerond: 2-1. Uit een inworp aan de rechterkant ontstond opnieuw een prima aanval hetgeen uiteindelijk de 3-1 door opnieuw Maud Braam opleverde.
Zondag wordt om 10 uur gebekerd tegen Passart/VKC, in Schin op Geul.
Foto damescombinatieteam van SV Geuldal en SV Sibbe

← Vorig bericht

Gemeente Valkenburg opent het eerste digiTAALhuis

Politiecontrole Emmaberg: 38 overtredingen

Volgend bericht →