Nieuw start voor Valkenburgse ondernemersclub?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Nieuw start voor Valkenburgse ondernemersclub?

Centrum Promotion komt met nieuwe logo en websiteDe Valkenburgse ondernemers die verenigd zijn in Centrum Promotion willen
een nieuw elan in de club brengen. Dat schrijven ze in hun recente nieuwsbrief, een van hun zeven nieuwe doelstellingen:
1. alle ondernemers in Centrum Promotion
2. betere parkeermogelijkheden
3. bereikbaarheid centrum vergroten
4. versterken van de regiofunctie
5. realiseren compacte winkelroutes
6. goed onderling contact
7. goede voorzieningen in winkelstraten.
Samen met de NV Ontwikkelingsmaatschappij hebben ze een website ontworpen, een keurmerk veilig ondernemen ontwikkeld, wil men samen met de gemeente het centrum schoner maken en houden en nieuwe leden aantrekken.
“Op dit moment hebben we 40 leden. Er is maandagavond een ledenvergadering waar alle centrumondernemers zijn uitgenodigd, zo’n 100 uitnodigingen zijn verstuurd” zegt Chrétièn Jamin van Centrum Promotion.
“Als het centrum op de schop gaat deint ook het winkelaanbod te verbeteren. Er zal een brancheringscommissie in het leven geroepen dienen te worden die dit proces begeleidt. We willen geen overaanbod van dezelfde winkels” aldus de voorzitter.
Jamin wijst op het belang van een externe deskundige die het verbeteren van het centrum begeleidt. “Tijdens de werkzaamheden mogen geen ondernemers sneuvelen. Er kan een fonds opgericht worden”.
Website: www.centrumpromotion.hbdlokaal.nl

← Vorig bericht

Falco jeugd I start de herfstcompetitie met zege

Internationale kerstbomen tentoonstelling in centrum

Volgend bericht →

Plaats een reactie