Nieuwe aanwas voor CV de Auw Wiever.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Nieuwe aanwas voor CV de Auw Wiever.

Geslaagd carnavalsconcert van Sjinse fanfare.Afgelopen zondag werden Bianca en Cecile geïnstalleerd als nieuwe leden van CV de Auw Wiever Vallekeberg tijdens de jaarlijkse dameszitting. Het thema voor deze dameszitting was ‘glitter en glamour’. De meeste dames hadden zich aan deze ‘dresscode’ aangepast.

Niet alleen in Valkenburg werd een dameszitting georganiseerd. Dat deden ook 33 andere Limburgse comités.
Maar het was toch gezellig druk in de Theaterzaal van de Polfermolen. Met artiesten als Roy Willems, de Limburgse Toppers, Frans Croonenberg, Erwin en Huub Adriaens werd het een gezellige middag.
Geslaagd carnavalsconcert van Sjinse fanfare

Afgelopen zondag organiseerde fanfare St.Cornelius een spetterend, kolderiek en uitverkocht carnavalsconcert in ’t Geboew in Schin op Geul. De aanwezigen konden genieten van de muziek en diverse acts uitgevoerd door eigen leden. Er waren vele andere optredens, onder andere van dansmarietje Romy Smeets van Club 77.

De Sjinse Oud-Prinse van CV de Waterratte zorgden voor de afsluiting van deze middag. Zij voerden hun carnavalshits ten tonele. De sfeer was opperbest. De aanwezigen stelden het carnavalsconcert erg op prijs.
Bezoek uit Renkum voor de Boschrave uit Houthem

De Carnavalsvereniging ‘De Dolle Instuivers’ uit Renkum in Overijsel bezocht zondag Houthem St.Gerlach. Het 37-koppige gezelschap, met in hun gevolg Prins Adrianus, Hofdame Janet, Jeugdprins Daan met Jeugdprinses Danique, waren één dag op bezoek in Houthem.

‘De Dolle Instuivers’ zijn vrienden van Prins Lesley II. Het gezelschap werd door CV de Boschrave in huifkarren, onder muzikale klanken van SambAllegro, door het dorp gereden.
Foto’s Roel van Weersch en Nancy Hardy, Tv Valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Presentatie van nieuwe schetsen Geulpoort.

Rode bok voor pastoor Herman Jansen.

Volgend bericht →