Nieuwe CD Angelina heet "Sjoen mominte"

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Nieuwe CD Angelina heet "Sjoen mominte"

De Valkenburgse componist Guus Sjmeets schreef enkele nummers voor dit album.In 1999 schunkelde beide Limburgen op “Daan goon de Lempkes Aon”, de eerste grote hit van Angelina. Een hit waar Angelina al jaren voor streed en uiteindelijk toch resulteerde tot erkenning in de beide Limburgen.
Vele hits volgden en inmiddels is Angelina niet meer weg te denken in de Limburgse muziekscene. Angelina mag zich gelukkig prijzen een van de weinigen te zijn die ook buiten Maastricht van erkenning en succes mag genieten. Tot ver buiten onze provincie is zij een gevierd artieste.
Sinds juni 2001 neemt Angelina haar albums op bij Marlstone: “Vaan leefde gaon iech zweve” in 2001, “Veer kier L” in 2003 en nu in mei 2006 “Sjoen mominte”.
“Sjoen mominte” is een album dat garant staat weer voor meer dan drie kwartier luisterplezier, gevarieërd en verrassend, van heerlijke meezinger tot gevoelige ballade. Angelina weet precies de juiste snaar te raken om muzikaal Limburg in beweging te krijgen.
De teksten op dit nieuwe album werden verzorgd door Ursula en Bert Garnier, Sjef Duchateau, Lou Clermonts en Guus Smeets.

← Vorig bericht

K.O.R. organiseert eenkunstroute

Stuurfout bij afrit autoweg

Volgend bericht →