Nieuwe dienstregeling van  Arriva  Limburg 

Voorpagina » Nieuws » Nieuwe dienstregeling van  Arriva  Limburg 

Op zondag 13 december start  Arriva in Limburg met de nieuwe dienstregeling voor trein en bus. Er zijn minder reizigers in het openbaar vervoer en ook reispatronen zijn de afgelopen periode duidelijk gewijzigd. Zo werken meer mensen thuis, wordt onderwijs meer op afstand gegeven en zijn scholen hun lestijden meer gaan spreiden. Arriva houdt in de uitvoering van de nieuwe dienstregeling rekening met de gewijzigde reizigersaantallen.

Wijzigingen bus
In regio Maastricht zijn de wijzigingen minimaal. Lijn 10 die eerder vanuit Maastricht naar Gulpen reed, zal vanaf 13 december niet verder rijden dan halte Maastricht Akersteenweg, waar de reizigers richting Gulpen en Vaals kunnen overstappen op lijn 350.

Wijzigingen trein
De enige uitzonderingen vormen de eerste en de laatste treinrit van de RE 18 (Maastricht-Heerlen-Aachen Hauptbahnhof). De eerste trein naar Aachen zal niet meer vertrekken vanuit Maastricht maar uit Heerlen (werkdagen 05.43 uur) en de laatste trein uit Aachen rijdt niet  meer door tot Maastricht maar stopt om 00.13 uur te Heerlen.

De meest actuele dienstregeling vind de reiziger terug in de reisplanners en is in zijn geheel ook te bekijken op de website van Arriva.

← Vorig bericht

Vertraging voor ontwikkelen mobiliteitsvisie

Horeca: Geen precariobelasting, dan ook geen toeristenbelasting

Volgend bericht →