'Wij Zijn Valkenburg' nieuwe huurder Geulpoort

Voorpagina » Toerisme » 'Wij Zijn Valkenburg' nieuwe huurder Geulpoort

Vandaag, donderdag 5 oktober werd het huurcontract met het organisatiebureau ‘Wij Zijn Valkenburg’ gesloten over de exploitatie van de Geulpoort. Camiel America en Bjorn Geraards gaan vanaf de start van de kerstmarkten, half november, de toren van de Geulpoort exploiteren. Voor het bedrag van € 1,- kunnen gasten en Valkenburgers de toren beklimmen en bovenin genieten van het uitzicht over het centrum.
Op de begane grond van het gebouw wordt het kantoor van Wij Zijn Valkenburg gevestigd. “Na een aantal maanden intensief  overleg over de gezamenlijke aanpak, heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul toegezegd er het volste vertrouwen in te hebben dat het bedrijf de Geulpoort gaat brengen dat deze verdient”, aldus een quote van wethouder Jan Vermeer uit het persbericht.
Het laatste jaar heeft het pand geen exploitatie gehad. De vorige huurder is met een huurschuld vertrokken.
Vanaf zondag aanstaande ziet u in het programma TV Valkenburg Vandaag een interview met Camiel America en Bjorn Geraards over de invulling en wethouder Vermeer legt uit waarom het twee jaar geduurd heeft alvorens een nieuwe exploitant gevonden werd.
Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal voor zondag 8 oktober

Programma handbalcompetitie voor komend weekeinde

Volgend bericht →