Nieuwe Kunstmarkt L’Art Fauquemont op 6 mei

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Nieuwe Kunstmarkt L’Art Fauquemont op 6 mei

Met Frans tintjeKunst- en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul treedt op 6 mei van 11.00 tot 17.00 uur voor het eerst naar buiten voor een groot publiek met de gloednieuwe kunstmarkt genaamd L’Art Fauquemont. Deze gratis toegankelijke manifestatie wordt georganiseerd op de toplocatie Pelerinstraat, Casinoplein en Den Halderpark in het centrum van Valkenburg. De organisatie combineert met dit evenement Valkenburgpromotie met promotie van kunst(enaars) en zinvolle ontspanning (wellness).
Frans tintje
In een Place du Tertre-achtige entourage presenteren en verkopen ongeveer veertig geselecteerde kunstenaars (geen handelaren!) hun fraaiste eigengemaakte kunstwerken in uiteenlopende disciplines. Dus voor elk wat wils. Voorts kan men een boeiende demonstratie door vier mergelkunstenaars bijwonen en een groot(s) foto- en schilderijenproject bewonderen.
Een muzikaal duo geeft het Franse tintje extra glans. Wie van al dat kunstzinnige genieten honger gekregen heeft, kan terecht bij een horecakraam voor natuurlijk Franse hapjes en drankjes.

← Vorig bericht

Transperant schrijft een brief aan B&W over belijning Broekhem-Zuid

Beker-zaalvoetbal

Volgend bericht →